Trio Faraona

Escrito por Equipo Asaem
Categoría de nivel principal o raíz: Slider Castellano
Trio Faraona és el nou espectacle de la companyia Aiguamar Teatre. SINOPSI. El Trio Faraona és un suposat grup d’animadors socioculturals que es dediquen a esdeveniments familiars i socials (bodes, batejos, comunions...). Però ara han decidit anar més lluny i han muntat tot un espectacle teatral. A diferència d’altres animadors, el Trio Faraona es dediquen especialment a criticar. Quan van a una boda, critiquen als novios, quan van a un acte faller, critiquen als fallers, etc... S’han especialitzat tant en l’art de posar a parir a qui siga, que han arribat a confeccionar una Llista de Crítiques Faraòniques. 
CARACTERÍSTIQUES DE L’ESPECTACLE. En aquest espectacle, presentaran al públic la fantàstica Llista de les Crítiques Faraòniques, i fent un seguiment de la mateixa, el tres “gamberros” que formen el trio “posaran a caldo” a algunes de les entitats més significatives de la nostra societat. (La Primera Comunió, El Nadal, Els Caputxinos, Les Falles...).  
 
Entre cançons, un grapat de personatges espontanis, i molt d’humor, els components d’aquest singular trio trauran a la llum el particular caràcter inconseqüent i incoherent que tant caracteritza a la nostra actitud costumista i tradicionalista. Amb aquest tercer treball original,
Aiguamar Teatre presenta un producte genuí, que la consolida com una companyia madura amb una factura pròpia i un humor que ja la caracteritza
 

Spot Asaem

Escrito por Equipo Asaem
Categoría de nivel principal o raíz: Slider Castellano

Os presentamos la colaboración desinteresada que han tenido los alumnos de 2° de Comunicación Audiovisual de la UPV del Campus de Gandia.
Un spot promocional de nuestra entidad que a buen seguro nos ayudará a reunir además gente que necesita de nuestro trabajo.
Estamos muy agradecidos a estos futuros grandes profesionales.