ASAEM celebra el primer torneig pro salud mental Ciutat de Gandia.

Escrito por Equipo Asaem

El día 27 de setembre es va celebrar el primer torneig pro salud mental Ciutat de Gandía, en la zona poliesportiva de Beniopa, gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament de Gandia, a través de la Regidoria d'Esports, la qual ens va cedir l'espai.

A més del nostre equip, també van participar els equips de Museo, Catarroja i Mondúver/Barx. Finalment es va emportar el trofeu l'equip de Museo després d'un disputat partit amb l'equip d'ASAEM.

A mes, es va contar amb la col.laboració de varies autoritats de l'Ajuntament Local com Lidia Morant (Regidora d'Esports), Nahuel González (Regidor de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania), així com Vicent Gregorí i Andrés Puig (Regidors del Partit Popular).

Tots ells van col.laborar en l'entrega de premis, aixi com en les diverses fotografies que formaràn part de la nostra campanya "Soy como tu".

Agraïm també la col.laboració de Caixa Popular en l'entrega de varies boses de regal per a tots els jugadors.

Com a colofó final es va celebrar un dinar d'agermanament en les mateixes instal.lacions amb tots els futbolistes i els nostres companys del CRIS i Centre de Día La Safor.

Galeria de fotos