Betelgeux patrocinarà a l'equip de futbol de ASAEM la pròxima temporada.

Escrito por Equipo Asaem

Betelgeux será el patrocinador del nostre equip de futbol per a la següent temporada. En un acte celebrat ahir a les instalacions que aquesta empresa disposa a Ador, es realitzà la signa del conveni de col.laboració entre les dues entitats.

El conveni signat ahir amb Betelgeux tindrà una duració anual, data en que es tornarà a revisar. Aquest conveni ens permetrà cobrir els cada vegada més freqüents desplaçaments de l'equip de futbol als seus diferents encontres, així como cobrir les assegurançes dels jugadors que participen en la lliga "Pro Salud Mental de la Comunitat Valenciana".

El conveni es va signar entre Enrique Orihuel, Conseller Delegat de Betelgeux, i José Vázquez, President d'ASAEM. Al acte també acudiren els nostres companys de treball Manolo Tornero, psciòleg del CRIS La Safor i entreneador de l'equip de futbol, i Amparo Bañuls, educadora del CRIS La Safor i facilitadora de l'acord. També ens acompanyaren dos dels nostres jugadors, Salvador Escrivà i Alvaro Bonet.

Al mateix acte s'aprofità per presentar la nova equipació, que canvia el color blau pel morat, més en sintonía amb el nostre logotip i la ciutat de Gandía. L'equipació lluirà el logotip de Betelgeux, el nostre patrocinador i al mateix temps el nou logotip d'ASAEM.

El nostre equip de futbol es el actual campió de la lliga "Pro Salud Mental" i a més contem amb el porter menys goletjat, Benjamín Descals.

Betelgeux es una empresa especialista en higiene i seguretat alimentària, cosmética i farmacéutica.

 

Galeria de imatges

Betelgeux