Programa especial Mentalmente Hablando als Jardins de La Casa de la Marquesa

Escrito por Equipo Asaem

Al día d'ahir, varem celebrar el desé aniversari del CRIS i Centre de Día La Safor amb un programa especial Mentalmente Hablando, als Jardins de La Casa de La Marquesa de Gandía, presentat i dirigit per la presentadora Puri Naya en directe a través de la Cadena SER.

El programa va tenir una duració d'hora i mitja i en el mateix poguerem donar una visió panoràmica del treball realitzat en ASAEM i concretament en el CRIS i CD La Safor, abordant tant el pasat, el present, el futur i com es situa en aquests moments el recurs al panorama acutal de la Salut Mental de la Comarca.

El programa es va estructurar en diferents taules:

A la primera taula, es va vore una panoràmica general del recurs, en la qual van intervindre Juan Peregrí; Soci d'Honor d'ASAEM, Alfredo Cortell; Jefe de Psiquiatría de l'Area, Nahuel González, Regidor de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania i José Vázquez; Director del CRIS/CD i President d'ASAEM. En aquesta taula es donà una panoràmica del recurs des de la seua creació fins al moment actual.

A la taula següent intervingueren varios treballadors del centre, donant a coneixer alguns dels programes més orientats a l'integració dels usuaris. En aquesta taula participaren, Nuria Ibañez i Angela Plà; Treballadores Socials, Mª Jesús Perez Luengo, Ana Miñana i Jose Vicente García; educadores i educador, Lucía Estrugo, Tècnic en Integració Laboral i Rubén Femenía, Manolo Tornero i Jaime Ochoa, Psicòlegs.

En la següent taula es donà veur als usuaris, els quals varen explicar la seua experiència al recurs. Participaren, Beatriz Navarro, Juan Avaria, Mirna Escarfullery i Alvaro Bonet.

Finalment en l'ultima taula participaren representats de l'Universitat Politècnica de València, la Fundació La Caixa i Bankia, junt a les nostres companyes Eva Maurí i Olga Mengual, Coordinadores de programes i Vivendes Tutelades, donant a coneixer el tipus de col.laboració que s'estableix entre ASAEM i aquestes entitats.

El programa es va poder seguir en directe des dels Jardins de La Casa de La Marquesa, permetent al públic vore com es realitza un programa de radio.

Escolta el programa ací