Èxit de la V Gala i sopar solidari d'ASAEM

Escrito por Equipo Asaem

El passat dissabte 18 de novembre tingué lloc la V Gala i Sopar Solidari d’ASAEM Salut Mental a l’Hotel Safari i Salons Bacarrà, de la platja de Gandia.

 

A les 21h començà la recepció dels convidats, que aquest any varen superar les 250 persones.

Entre els assistents comptàrem amb la presència de representants de l’Ajuntament de Gandia, amb En Nahuel González, Regidor de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania; Na Liduvina Gil, Regidora Delegada de Sanitat pública, polítiques saludables i relacions internacionals, la qual va parlar en nom de l’Alcaldessa, Na Diana Morant, que no va poder assistir per trobar-se indisposta. També comptarem amb representants de la corporació de Gandia, amb En Victor Soler i Emi Climent, representants del Partit Popular de Gandia. De l’Ajuntament d’Oliva i en representació de l’Alcalde, Na Rosa Ana Miñana, Regidora d’ocupació, empresa i recursos humans. De l’Ajuntament de Ròtova, N’Àngela Pla Faus, Regidora de Benestar Social, Dona, Tercera Edat, Sanitat i Família. De l’Ajuntament de Bellreguard, l’Alcaldessa Na Dora Salavert. De l’Ajuntament de Potríes, l’Alcaldessa N’Assumpta Domínguez Medina.

Una amplia representació de la Unitat de Salut Mental de la comarca, amb la Cap de Servei, Na Mª José Masanet. Així com nombroses empreses de la comarca: Betelgeux, Carglass, Farmàcia Corea, La Tarta Dorada, Peluqueria Castro, Acadèmia García Ibáñez, representants del Mostra’t Gandia, Loles Estética, Fysic Club, GM Ducoma Oliva, Multicoses Oliva, Armeria El Jabalí, Caixa Popular, etc.

 

 

A les 21:30h Eugeni Alemany, amb la col·laboració de les hostesses Marisa Lloret i Cristina Guijarro, presentà la V Gala dels Premis Solidaris ASAEM.

 

 

En la categoria d’Entitats Col·laboradores, on estaven nominats les empreses de la comarca de La Safor Carglass i Betelgeux, i el Sindicat Independent FSIE CV, el premiat fou Carglass.

 

 

En la categoria d’Inclusió Socials, els nominats eren Juan José Todolí i UD Portuarios Disarp, guanyant el premi Juan José Todolí per la seua exposició fotogràfica “Integrad@s”.

 

Com es va anunciar, hi havia un tercer premi sorpresa que catalogàrem com a “Especial”. En aquesta ocasió el va rebre el Taller de Sabons Artesanals que es realitza al CRIS i Centre de Dia “La Safor”.

Els problemes de salut mental solen aparéixer en una de les fases de la vida més complicada, l’adolescència i maduresa primerenca. Moltes persones es veuen obligades a interrompre els estudis, la seua vida laboral, les eixides d’oci... en molts casos, reprendre aquestes àrees de la vida és quasi missió impossible. Aquestes circumstàncies fan que un dels principals objectius d’ASAEM siga que les persones amb problemes de salut mental puguen recuperar o fer de nou el seu projecte de vida. Per aquest motiu, aquest any volguérem reconéixer a totes aquelles persones que, malgrat totes les adversitats, han aconseguit reiniciar-se al món laboral.

Aquesta aventura es va iniciar l’any 2014, quan ens plantejàrem la possibilitat de fer un producte propi i que transmetera els valors d’ASAEM. Què millor que provar fer sabons per a la roba, aprofitant l’oli reciclat, tal com es feia de manera tradicional? En 2015 vàrem fer un pas més enllà, afegint sabons per a la cara i el cos, així com bàlsam labial i pintallavis.

Mai haguérem imaginat  l’èxit que estan tenint aquests productes, pel que, per fi, aquest any, ens hem plantejat que aquest taller puga convertir-se en empresa.

Des d’ASAEM volem agrair la participació i assistència de totes les persones que, d’una manera o altra, col·laboraren en aquest esdeveniment. I volem fer especial menció a Aída Berenguer, gerent de l’Hotel Safari i Salons Bacarrà, la qual ens ha donat íntegrament la recaptació d’aquest acte.