Gran èxit de la Gala Solidaria ASAEM 2016

Escrito por Equipo Asaem

El dia 12 de novembre, varem celebrar la Gala Solidaria en benefici de la nostra asociació. Per a aquesta ocasió es va comptar amb la participació de unes 150 persones, entre les que estaven usuaris, familiars, treballadors i simpatitzants de ASAEM.

 

Per altra banda comptarem en aquesta ocasió amb representació de les emperses col.laboradores; Fysic Club, GM Ducoma, Armeria Jabalí i Betelgeux.També comptarem amb representació de les entitats bancaries Caixa Popular, Caixabank i Bankia. També representant a l'Hospital San Francesc de Borja, es comptà amb la presència d'Alfredo Cortell, així com representants de diferentes Administracions Locals com Angela Pla, regidora de l'Ajuntament de Ròtova, Ana Rosa Miñana, regidora de l'Ajuntament de Oliva; Victor Soler, Pilar Gavilà, Liduvina Gil i Nahuel González, regidors de l'Ajuntament de Gandía, i també amb la presència, de David Gonzalez, Alcalde d'Oliva i Diana Morant, Alcaldessa de Gandia. Destacar en aquest sentit, que es la primera ocasió des que es va fundar ASAEM que un Alcalde de Gandía, venia al sopar, cosa de la que estem molt orgullosos i agraïts.

La Gala es va iniciar amb el discurs inicial del president José Vázquez Brines, que va repasar part de les activitats realitzades durant aquest any. Després va intervindre l'Alcaldessa Diana Morant, la qual, al final del seu parlament, va convidar a usuaris i familiars d'ASAEM a visitar l'Ajuntament de Gandía.

El premiats en la VI Entrega del Premis Solidaris ASAEM 2016, van ser en aquesta ocasió per als següents:

  • Equip de futbol ASAEM, Campio de la lliga FUNSASM 2016. L'entrega va estar a càrrec de Enrique Orihuel, Director de Betelgeux, empresa patrocinadora de l'equip.
  • Obra social La Caixa, per la seva subvenció de 21000 euros al nostre programa de formació del voluntariat. L'entrega del premi la va fer Olga Mengual, Treballadora Social d'ASAEM
  • Programa de radio Mentalmente Hablando, per la seua funció de sensibilitat i desestigmatitzadora del col.lectiud de salud mental. L'entrega del premi la va realitzar Paco Artés, Director de Grup Radio Gandia.

Després del sopar la festa i el ball varen correr a càrrec de FuturSo.

Galeria de fotos