IV Gala i Sopar Solidari d'ASAEM

Escrito por Equipo Asaem

Un any més, tenim el plaer d’organitzar la IV Gala i Sopar Solidari d’ASAEM que tindrà lloc el dia 12 de novembre, a les 21h a l’Hotel Safari i Salons Bacarrà (Platja de Gandia).

 

La convocatòria i assistència a aquest esdeveniment va tenint cada vegada més repercussió, pel que volem convidar a tota la ciutadania a formar part d’ell.

A través d’aquest acte, ASAEM pretén donar a conéixer el seu projecte, a totes aquelles entitats col·laboradores, tant públiques com privades, que ens donen suport i ajuda per continuar treballant i creixent com a associació, així com ser un punt d’encontre per a famílies, sòcies, professionals, usuàries, amigues i persones sensibilitzades amb la salut mental.

Necessitem el suport de totes elles per continuar lluitat contra l’estigma del nostre col·lectiu i afavorir la creació de ponts de comunicació i integració social de totes les persones, tinguen o no problemes de salut mental.

Aquest any hem introduït canvis i novetats a aquesta festa, mantenint els premis i diversificant la procedència dels premiats, malgrat que no es desvelaran les categories dels premis ni es faran públics els nominats. Mantindrem la sorpresa fins al moment del lliurament dels premis.

 

El programa previst d’aquest acte és:

21:00h.- Recepció dels assistents i Photocall.

21:15h.- Recepció d’Autoritats.

21:30h.- Gala Premis Solidaris “Sóc com tu”.

22:00h.- Sopar de gala.

00:00h.- Ball i festa.

 

El sopar serà a càrrec de l’Hotel Safari i Salons Bacarrà, qui, com tots els anys, ens sorprendrà amb un fantàstic menú.

El preu de les entrades és de 25€. Per a les persones que no puguen assistir i vulguin col·laborar amb el nostre projecte, poden adquirir una entrada de Fila Zero per un cost de 10€.

  

Els punts de venda on adquirir entrades són:

  • A Gandia:
    • Seu ASAEM: C/ Santa Anna, 59 . Tel: 633 868 701 – 652 767 962
    • CRIS i Centre de Dia “La Safor”: C/ Jaume II, 6. Tel: 96 286 49 00
    • Armeria “El Jabalí”: C/ Alfaro, 6.
  • A Oliva:
    • Botiga “Multicoses”: Passeig Alcalde Juan Sáncho, 14.

 

Us esperem a totes i tots!!

 

ASAEM Salut Mental La Safor és una associació fundada l’any 1988 per familiars de persones amb malaltia mental. La nostra missió és millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seues famílies, atorgant-los les ferramentes necessàries per a poder dur endavant el seu projecte vital.