ASAEM celebra el Dia de la Salut Mental a la Casa de la Marquesa de Gandía

Escrito por Equipo Asaem

El día 7 d'octubre es va conmemorar el Día de la Salut Mental, per part d'ASAEM. Aquesta any es va triar com a lloc de reunió, La Casa de la Marquesa de Gandía.

El día 10 d'octubre es quan es celebra internacionalmente, el Día Mundial de la Salut Mental. Al voltant d'aquest día, des d'ASAEM, sempre hem volgut conmemorar aquest día tan important.

Per a aquesta ocasió, es va triar el dia 7 d'octubre, i el lloc triat va ser La Casa dela Marquesa. En aquesta ocasió es va comptar amb la col.laboració del Col.lectiu Tangatamanu i de la batukada KumKumTra.

L'acte va començar a les 18 hores, amb el muntatge del nostre stand informatiu i l'animació de la batukada, que va fer que tot el mon s'animara i eixirem a fer una volta a la rodalía animant a tota la gent que estava al carrer a participar de la nostra festa.

L'acte va estar presentat per Carmen Berzosa i Soraya Orpegui, periodistes de Ondanaranja-COPE, i va comptar amb la participació de alguns membres de l'administració local, com es Nahuel González, Regidor de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania. També es varen acostar a vore'ns Angels Perez, Pilar Gavilà i Andrés Puig, així com el cap de psiquiatría de l'Hospital Francesc de Borja, Alfredo Cortell.

El Col.lectiu Tangatamanu varen actuar durant uns 20 minuts interpretant unes 5 peçes del seu repertori. Es tracta d'un duet format per Julia Chiner al violonchelo i Steffano Sacarani a les programacions electróniques i que fan una combinació de música electrònica i clàsica.

Després dels parlaments de Nahuel Gonzalez i el president José Vázquez, es passà a un dels moments més emotius de la jornada, quan els usuaris del CRIS i CD La Safor, junt als profesionals de l'associació van interpretar la cançò "Soy como tu", que li dona nom a la campanya d'aquest any.

També es van poder visualitzar el videos que ens varen arribar per part dels nostres "ambaixadors" de la salut mental; Ximo Rovira, Eugeni Alemany, La Pulqueria, Regina Do Santos, La gent del Hormiguero, etc, varen ser alguns del participants d'aquesta interessant proposta.

Per acabar l'acte, res millor, que la batukada KumKumTra de Potríes, que varen animar el final de festa.

Agraïm a tota la gent que va vindre a participar en nosaltres en aquesta festa, així com molt especialment a tots els col.laboradors. Us esperem a tots per a l'any que ve.

Galeria de fotos

Ambaixadors Salut Mental