ASAEM OBRI NOVA SEU A OLIVA

Escrito por Equipo Asaem

L' Ajuntament d'Oliva, mitjançant la Regidoria de Benestar Socia, i ASAEM Salut Mental La Safor, han establert una nova vía de col.laboració gràcies a la cessió d'un despatx, el que permetrà donar les nostres serveis a aquesta localitat.

 

A partir d'aquest mes de juliol, ASAEM disposa de nova seu a aquesta localitat, on es realitzarán els serveis d'atenció i informació psicològica i social, a més d'afavorir la implantació d'altres programes que realitza la nostra entitat.

El despatx està ubicat al Centre Social Sant Francesc, a la Carretera Dènia nº8, i podreu trobar a la psicòloga i la treballadora social els dilluns i divendres, de 8:30 a 15:30 hores. Recomanem sol.licitar cita prèvia al telèfon 652767962 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

ASAEM Salut Mental és l'associació comarcal d'ajuda a persones amb malaltia mental, fundada al 1988. La nostra missió és millorar la qualitat de vida de les famílies i persones amb problemes de salut mental.

Els serveis que prestem son:

  • Atenció i Informació psicològica i social envers la salut mental
  • Programa d'intervenció comunitària (atenció domiciliaària).
  • Programa d'intervenció familiar.
  • Programa d'oci i temps lliure per a persones amb malaltia mental.
  • Club d'Oci per a joves amb problemes de salut mental.
  • Programa de sensibilització social: tant en barris com en centres educatius.
  • Programa de detecció primerenca en salut mental
  • Grups d'ajuda mútua.
  • Programa de volutariat en salut mental.

Des d'ASAEM valorem molt positivament l'apertura d'aquest nou espai que de segur permetrà una major accessibilitat a la ciutadania, el que reverteix en una intervenció més ràpida, facilita la integració d'aquest col.lectiu i millora el pronòstic d'aquest tipus de malalties.

Volem agrair les facilitats que ens ha posat l'Ajuntament d'Oliva i la Regidoria de Benestar Social per fer realitat aquest projecte, ja que, sense la cessió de l'espai, no haguera estat possible.

Recordem que gran part dels socis fundadors de la nostra entitat són d'Oliva i en l'actualitat comptem amb un número considerable de socis d'aquesta localitat. Els primers anys d'ASAEM varen transcorrer ací i, al anar agafant volum tant de recursos com de socis i beneficiaris dels serveis, ens traslladàrem a Gandia com a centre neuràlgic de La Safor. Els darrers anys hem estat treballant per recuperar el vincle d'ASAEM amb Oliva i considerem que aquest nou servei és el fruit d'aquest esforç, tant de l'Ajuntmament com de la nostra entitat.