Ja està ací la XVII edició del KM Vertical

in Inici

Ja està obert el termini d'inscripció per a la primera cursa de l'any, el KM Vertical 2018.

Ja han passat 17 anys, des que un dia es van trobar un grup de gent al barranc de Beniopa per a donar el tret de sortida a la primera edició del KM VERTICAL GANDIA. Corria l’any 2001 i en aquella primera edició, poc més de 100 atletes i amics s’ajuntaren al barranc per a complir l’objectiu de coronar el cim del Mondúver.

La idea es va gestar uns anys abans. Era habitual, entre alguns companys del club, quedar el primer día de l’any per anar a còrrer al Mondúver i cremar així els excesos nadalencs per encarar el nou any amb forçes renovades i bons propòsits.

Ni de lluny es podien arribar a imaginar que aquella primera iniciativa acabaria convertint-se en el que és hui en dia… una de les curses de muntanya més nombroses i amb més tradició de la Comunitat Valenciana.

A l'any 2015, des d'ASAEM ens sumàrem a aquest acte, essent l'associació la beneficiària de la recaptació aconseguida amb l'euro solidari. Ja portem quasi quatre anys vinculades a aquest gran esdeveniment esportiu i rebent la solidaritat de totes aquelles persones que participen i aporten el seu gra d'arena a que el nostre projecte puga continuar endavant.

 

Per això, des del Club Alpí Gandia i ASAEM vos convidem a que vingau a coneixer Gandia, una terra de bona gent, de bones muntanyes, i que gaudiu d’un dia d’esport i de festa, envoltats de natura i bon rotllo.

 

 Us deixem enllaç al: Vídeo promocional i a les inscripcions .
 

VOS ESPEREM DIUMENGE 14 DE GENER DE 2018, A LA XVII EDICIÓ DEL KM VERTICAL GANDIA!!!